Malaysia- SIRIM

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

Sertifikasi SIRIM

Kanggo keamanan wong lan properti, pamrentah Malaysia nggawe skema sertifikasi produk lan ngawasi peralatan elektronik, informasi & multimedia lan materi konstruksi. Produk sing dikontrol bisa diekspor menyang Malaysia mung sawise entuk sertifikat sertifikat produk lan label. 

▍SIRIM QAS

SIRIM QAS, anak perusahaan duweke Standar Institut Industri Malaysia, minangka siji-sijine unit sertifikasi sing ditunjuk saka lembaga pangaturan nasional Malaysia (KDPNHEP, SKMM, lsp.).

Sertifikasi baterai sekunder ditunjuk dening KDPNHEP (Kementerian Perdagangan Dalam Negeri lan Urusan Konsumen Malaysia) minangka otoritas sertifikasi tunggal. Saiki, pabrikan, importir lan pedagang bisa ndhaptar sertifikasi menyang SIRIM QAS lan ndhaptar tes lan sertifikasi batere sekunder ing mode sertifikasi sing dilisensi.

Sertifikasi SIRIM- Baterai Menengah

Batere sekunder saiki tundhuk sertifikasi sukarela, nanging bakal enggal kasedhiya ing sertifikasi wajib. Tanggal wajib sing tepat tundhuk karo wektu pengumuman resmi Malaysia. SIRIM QAS wis wiwit nampa panjaluk sertifikasi.

Standar sertifikasi baterai sekunder: MS IEC 62133: 2017 utawa IEC 62133: 2012

HyNapa MCM?

● Nggawe saluran pertukaran informasi teknis lan pertukaran informasi sing apik karo SIRIM QAS sing milih spesialis kanggo nangani proyek lan pitakon MCM lan nuduhake informasi paling tepat babagan wilayah iki

● SIRIM QAS ngenali data uji coba MCM saengga sampel bisa dites ing MCM tinimbang ngirim menyang Malaysia.

● Kanggo nyedhiyakake layanan mandhiri kanggo sertifikasi baterai, adaptor, lan ponsel Malaysia.

● 10 taun pengalaman ing industri batere lan tim teknis sing kuat bisa nyedhiyakake layanan paket sertifikasi internasional profesional kanggo para klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita