Taiwan- BSMI

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍BSMI Pambuka Pambuka sertifikasi BSMI

BSMI cekak kanggo Biro Standar, Metrologi lan Inspeksi, didegake ing taun 1930 lan diarani Biro Metrologi Nasional nalika semana. Iki minangka organisasi inspeksi paling dhuwur ing Republik Tiongkok sing ngurus karya standar nasional, metrologi lan inspeksi produk lsp. Standar inspeksi peralatan listrik ing Taiwan ditrapake dening BSMI. Produk duwe wewenang nggunakake tandha BSMI ing syarat-syarat sing cocog karo syarat-syarat keamanan, tes EMC lan tes liyane sing gegandhengan.

Piranti listrik lan produk elektronik dites miturut telung skema ing ngisor iki: jinis sing disetujoni (T), registrasi sertifikasi produk (R) lan deklarasi kesesuaian (D).

▍ Apa standar BSMI?

Tanggal 20 November 2013, diumumake dening BSMI wiwit tanggal 1st, Mei 2014, sel / batere lithium sekunder 3C, bank daya lithium sekunder lan pangisi daya baterai 3C ora diidini mlebu menyang pasar Taiwan nganti diperiksa lan nduweni kualifikasi miturut standar sing relevan (kaya ing tabel ing ngisor iki).

Kategori Produk kanggo Tes

Baterai Lithium Sekunder 3C kanthi siji sel utawa paket (ora kalebu bentuk tombol)

3C Bank Daya Litium Sekunder

Pangisi daya Baterai 3C

 

Komentar: Versi CNS 15364 1999 valid nganti 30 April 2014. Sel, batere lan

Mobile mung nindakake tes kapasitas dening CNS14857-2 (versi 2002).

 

 

Standar Tes

 

 

CNS 15364 (versi 1999)

CNS 15364 (versi 2002)

CNS 14587-2 (versi 2002)

 

 

 

 

CNS 15364 (versi 1999)

CNS 15364 (versi 2002)

CNS 14336-1 (versi 1999)

CNS 13438 (versi 1995)

CNS 14857-2 (versi 2002)

 

 

CNS 14336-1 (versi 1999)

CNS 134408 (versi 1993)

CNS 13438 (versi 1995)

 

 

Model Inspeksi

RPC Model II lan Model III

RPC Model II lan Model III

RPC Model II lan Model III

HyNapa MCM?

● Ing 2014 batere lithium sing bisa diisi ulang dadi wajib ing Taiwan, lan MCM dadi laboratorium koperasi pertama sing diakoni dening BSMI ing daratan China ing taun sing padha lan wiwit menehi informasi paling anyar babagan sertifikasi BSMI lan layanan pengujian kanggo klien global, utamane sing saka daratan Cina.

● Dhuwur Rmangan saka Lulus: MCM wis nulungi klien supaya entuk luwih saka 1.000 sertifikat BSMI nganti saiki sekaligus.

 Bundled services: MCM mbantu klien kanthi sukses mlebu ing pirang-pirang pasar ing saindenging jagad liwat prosedur pamblokiran siji-prosedur kanthi prosedur sing gampang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita