Warta

banner_news
  • Vietnam-The mandatory scope of lithium battery will be extended

    Vietnam-Lingkup wajib baterai lithium bakal ditambah

    Ing 2019, Menteri Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Vietnam ngetokake rancangan produk batere lithium wajib wajib anyar, nanging durung dirilis resmi. MCM bubar nampa warta paling anyar babagan draf iki. Draf asli wis direvisi lan dijadwalake bakal dikirim ...
    Waca liyane
  • Energy storage battery safety requirements – Mandatory Plan

    Persyaratan keamanan batere panyimpenan energi - Rencana Wajib

      Ing tanggal 25 Maret 2021, kementerian industri lan teknologi informasi ujar miturut susunan kerja standarisasi sakabehe, persetujuan ban pesawat lan 11 proyek standar nasional wajib liyane ngumumake yen tenggat tanggal kasebut yaiku tanggal 25 April 2021, sing kalebu pendirian kasebut. ..
    Waca liyane
  • Vietnam Battery Standard Revision Draft

    Rancangan Revisi Standar Baterai Vietnam

    Bubar iki Vietnam ngluncurake rancangan revisi Standar Baterai, sing saliyane karo sarat keamanan ponsel, komputer meja lan laptop (pengujian lokal Vietnam utawa laboratorium sing diakoni MIC), persyaratan pengujian kinerja ditambahake (nampa laporan sing diterbitake dening org ...
    Waca liyane
  • Vietnam MIC released a new version of lithium battery standard

    Vietnam MIC nerbitake standar standar batere lithium anyar

    Ing tanggal 9 Juli 2020, Kementerian Informasi lan Komunikasi (MIC) nerbitake dokumen resmi No 15/2020 / TT-BTTTT, sing resmi ngumumake peraturan teknis anyar kanggo baterai lithium ing piranti genggem (ponsel, tablet, lan laptop): QCVN 101: 2020 / BTTTT, sing bakal njupuk ...
    Waca liyane
  • Malaysia Battery Testing & Certification Requirement Is Coming, Are You Ready?

    Syarat Tes & Sertifikasi Baterai Malaysia Wis Bakal, Apa Sampeyan Siap?

    Kementerian Perdagangan Dalam Negeri lan Urusan Konsumen Malaysia ngumumake manawa persyaratan uji coba lan sertifikasi wajib kanggo Baterai Sekunder bakal efektif wiwit tanggal 1 Januari 2019. Sauntara SIRIM QAS wis diidini minangka siji-sijine lembaga sertifikasi kanggo ngetrapake sertifikasi kasebut. D ...
    Waca liyane
  • Change in BIS CRS process – SMART Registration (CRS)

    Owahi proses BIS CRS - SMART Registrasi (CRS)

    BIS ngluncurake Pendaftaran Cerdas tanggal 3 April 2019. Pak AP Sawhney (Sekretaris MeitY), Ibu Surina Rajan (DG BIS), Pak CB Singh (ADG BIS), Pak Varghese Joy (DDG BIS) lan Ibu Nishat S Haque (HOD-CRS) minangka pihak terkemuka ing panggung. Acara kasebut uga dirawuhi dening MeitY, BIS, CDAC liyane ...
    Waca liyane
  • Transport- UN38.3

    Pengangkutan- UN38.3

    Transport- UN38.3 Sejarah pangembangan penilaian transportasi udara ing Tiongkok Ing taun 2003, produk baterai lithium kanthi resmi kacathet ing Manual Pengujian Barang Berbahaya kanggo Tes lan Kriteria Krama 38 Sekte. Ing taun 2006 Standar Penerbangan Departemen Administrasi Umum .. .
    Waca liyane
  • What would happen if continuously heating the lithium battery?

    Apa sing bakal kedadeyan yen terus-terusan dadi panas batere lithium?

    Ing taun-taun pungkasan, laporan kebakaran lan uga bledosan sing disebabake batere lithium-ion umum. Baterai lithium-ion umume kalebu bahan elektroda negatif, elektrolit lan bahan elektroda positif. Aktivitas kimia bahan elektroda negatif ...
    Waca liyane
  • Indian Authority released a new batch of CRS list of electrical equipment

    Otoritas India ngeculake dhaptar peralatan listrik CRS anyar

    Ing tanggal 11 November 2020, Menteri Industri Berat lan Perusahaan Publik India ngeculake Orde Kontrol Kualitas (QCO) sing anyar, yaiku Urutan Alat Listrik (Kontrol Mutu), 2020. Liwat prentah iki, peralatan listrik ing ngisor iki kudu cocog karo sing cocog. ..
    Waca liyane
  • Opinion Collection on the plan of Indonesian SNI in 2020~2021

    Koleksi Opini babagan rencana SNI Indonesia ing taun 2020 ~ 2021

    Sertifikasi produk wajib SNI Indonesia wis suwe. Kanggo produk sing entuk sertifikat SNI, logo SNI kudu diwenehi tandha ing produk lan kemasan njaba. Saben taun, pamrentah Indonesia ngumumake SNI sing diatur utawa dhaptar produk anyar ...
    Waca liyane
  • Summary of the changes of IMDG CODE 40-20(2021)

    Ringkesan pangowahan IMDG CODE 40-20 (2021)

    Amandemen edisi 40-20 (2021) Kode IMDG sing bisa digunakake kanthi opsional wiwit tanggal 1 Januari 2021 nganti dadi prentah tanggal 1 Juni 2022. Cathetan sajrone periode transisi iki Amandemen 39-18 (2018) bisa terus digunakake . Owahan Amandemen 40-20 ha ...
    Waca liyane
  • [Vietnam MIC] The new standard of lithium battery is officially released!

    [Vietnam MIC] Standar anyar baterai lithium wis dirilis kanthi resmi!

    Tanggal 9 Juli 2020, Vietnam MIC nerbitake Circular resmi Nomer 15/2020 / TT-BTTTT, sing resmi ngeculake peraturan teknis nasional baterai lithium sing digunakake ing piranti genggem kanggo ponsel, tablet lan laptop - QCVN 101: 2020 / BTTTT . Edaran iki mulai berlaku wiwit tanggal 1 Juli ...
    Waca liyane