Amerika- WERCSmart

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍Apa REGISTRASI WERCSmart?

WERCSmart minangka singkatan saka Standar Kepatuhan Regulasi Lingkungan Dunia.

WERCSmart minangka perusahaan basis data registrasi produk sing digawe dening perusahaan AS sing diarani The Wercs. Tujuane kanggo nyedhiyakake platform pengawasan keamanan produk kanggo supermarket ing AS lan Kanada, lan nggawe tuku produk luwih gampang. Ing proses adol, ngangkut, nyimpen lan mbuwang produk ing antarane pengecer lan panampa pangguna, produk bakal diadhepi tantangan sing rumit saka federal, negara bagian utawa peraturan lokal. Biasane, Lembar Data Keselamatan (SDS) sing disedhiyakake bebarengan karo produk ora nutupi data sing cukup informasi sing nuduhake kepatuhan karo undang-undang lan peraturan. Nalika WERCSmart ngowahi data produk sing sesuai karo hukum lan peraturan.

CCope produk registrasi

Pengecer nemtokake paramèter registrasi kanggo saben pemasok. Kategori ing ngisor iki bakal didaftar kanggo referensi. Nanging, dhaptar ing ngisor iki durung lengkap, mula verifikasi babagan syarat registrasi karo para pembeli disaranake.

◆ Kabeh Produk Ngemot Kimia

◆ Produk OTC lan Suplemen Nutrisi

◆ Produk Perawatan Pribadi

◆ Produk sing Didhukung Batere

◆ Produk kanthi Papan Sirkuit utawa Elektronik        

◆ Lampu bohlam

◆ Minyak Masak                      

◆ Panganan sing diwenehake dening Aerosol utawa Bag-On-Valve

Napa MCM?

● Dhukungan personel teknis: MCM dilengkapi tim profesional sing sinau babagan undang-undang lan peraturan SDS suwene. Dheweke duwe kawruh jero babagan pangowahan hukum lan peraturan lan wis nyedhiyakake layanan SDS sing sah sajrone dasawarsa.

● Layanan jinis loop tertutup: MCM duwe personel profesional komunikasi karo auditor saka WERCSmart, supaya proses registrasi lan verifikasi bisa lancar. Nganti saiki, MCM nyedhiyakake layanan registrasi WERCSmart kanggo luwih saka 200 klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita