UE- CE

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

Cert Apa Sertifikasi CE?

Tandha CE minangka "paspor" kanggo produk sing mlebu pasar EU lan pasar negara Asosiasi Perdagangan Bebas UE. Sembarang produk sing wis ditemtokake (kalebu ing arahan cara anyar), apa sing diproduksi ing njaba UE utawa ing negara-negara anggota UE, supaya bisa bebas nyebar ing pasar UE, kudu tundhuk karo persyaratan standar sing direktif lan cocog selaras sadurunge dilebokake ing pasar UE, lan pasang tandha CE. Iki minangka sarat wajib ukum EU babagan produk sing gegandhengan, sing nyedhiyakake standar teknis minimal gabungan kanggo perdagangan produk saka macem-macem negara ing pasar Eropa lan nyederhanakake prosedur perdagangan.

Hat Apa arahan CE?

Arahan kasebut minangka dokumen legislatif sing digawe dening Dewan Komunitas Eropa lan Komisi Eropa kanthi wewenang Prajanjian Komunitas Eropa. Arahan sing ditrapake kanggo batere yaiku:

2006/66 / EC & 2013/56 / EU: Arahan Batere. Baterai sing tundhuk karo arahan iki kudu menehi tandha sampah;

2014/30 / EU: Arahan Kompatibilitas Elektromagnetik (Arahan EMC). Baterai sing tundhuk karo arahan iki kudu duwe tandha CE;

2011/65 / EU: Arahan ROHS. Baterai sing tundhuk karo arahan iki kudu duwe tandha CE;

Tips: Mung yen produk tundhuk karo kabeh arahan CE (tandha CE kudu ditempelake), tandha CE bisa ditempelake nalika kabeh syarat direktif wis dipenuhi.

NKebutuhan kanggo Ndhaptar Sertifikasi CE

Sembarang produk saka macem-macem negara sing pengin mlebu Uni Eropa lan Zona Perdagangan Bebas Eropa kudu ndhaptar sertifikasi CE lan CE sing ditandhani ing produk kasebut. Mula, sertifikasi CE minangka paspor kanggo produk sing mlebu ing EU lan Zona Perdagangan Bebas Eropa.

▍ Keuntungan Ndhaptar sertifikasi CE

1. Ukum UU, peraturan, lan standar koordinat ora mung akeh, nanging uga isine kompleks. Mula, entuk sertifikasi CE minangka pilihan sing cerdas banget kanggo ngirit wektu lan gaweyan uga kanggo nyuda resiko;

2. Sertifikat CE bisa mbantu entuk kapercayan konsumen lan lembaga pengawasan pasar nganti maksimal;

3. Bisa nyegah kahanan tuduhan sing ora tanggung jawab kanthi efektif;

4. Nalika ngadhepi proses litigasi, sertifikasi CE bakal dadi bukti teknis sing sah;

5. Sawise dihukum negara-negara UE, lembaga sertifikasi bakal bareng-bareng nanggung risiko karo perusahaan, saengga bisa nyuda risiko perusahaan kasebut.

HyNapa MCM?

● MCM nduwe tim teknis nganti luwih saka 20 profesional sing melu sertifikasi CE batere, sing nyedhiyakake informasi sertifikasi CE sing luwih cepet lan akurat, lan paling anyar;

● MCM nyedhiyakake macem-macem solusi CE kalebu LVD, EMC, arahan batere, lsp. Kanggo klien

● MCM wis nyedhiyakake luwih saka 4000 tes CE batere ing saindenging jagad nganti saiki 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita