EU - CE

Katrangan singkat:


Instruksi Proyek

▍ Apa Sertifikasi CE?

Tandha CE minangka "paspor" kanggo produk sing mlebu pasar EU lan pasar negara Asosiasi Perdagangan Bebas EU.Sembarang produk sing ditetepake (melu ing arahan metode anyar), apa sing diprodhuksi ing njaba EU utawa ing negara anggota EU, supaya bisa nyebar kanthi bebas ing pasar EU, kudu tundhuk karo syarat arahan lan standar harmonisasi sing relevan sadurunge dadi. diselehake ing pasar EU, lan masang tandha CE.Iki minangka syarat wajib hukum EU babagan produk sing gegandhengan, sing nyedhiyakake standar teknis minimal sing manunggal kanggo perdagangan produk saka macem-macem negara ing pasar Eropa lan nyederhanakake prosedur perdagangan.

▍Apa iku arahan CE?

Arahan kasebut minangka dokumen legislatif sing diadegake dening Dewan Komunitas Eropa lan Komisi Eropa kanthi wewenangPerjanjian Komunitas Eropa.Pandhuan sing ditrapake kanggo baterei yaiku:

2006/66 / EC & 2013/56 / EU: Direktif Baterei.Baterei sing tundhuk karo arahan iki kudu duwe tandha tong sampah;

2014/30 / EU: Arahan Kompatibilitas Elektromagnetik (EMC Directive).Baterei sing tundhuk karo arahan iki kudu duwe tandha CE;

2011/65 / EU: arahan ROHS.Baterei sing tundhuk karo arahan iki kudu duwe tandha CE;

Tip: Mung yen produk tundhuk karo kabeh arahan CE (tandha CE kudu ditempelake), tandha CE bisa ditempelake yen kabeh syarat arahan kasebut dipenuhi.

▍Perlu Nglamar Sertifikasi CE

Produk apa wae saka macem-macem negara sing pengin mlebu EU lan Zona Perdagangan Bebas Eropa kudu nglamar sertifikasi CE lan ditandhani CE ing produk kasebut.Mula, sertifikasi CE minangka paspor kanggo produk sing mlebu EU lan Zona Perdagangan Bebas Eropa.

▍ Keuntungan saka Nglamar kanggo sertifikasi CE

1. Undhang-undhang EU, angger-angger, lan standar koordinat ora mung gedhe ing jumlahe, nanging uga kompleks ing isi.Mula, entuk sertifikasi CE minangka pilihan sing cerdas kanggo ngirit wektu lan tenaga uga nyuda resiko;

2. Sertifikat CE bisa mbantu entuk kapercayan konsumen lan lembaga pengawasan pasar kanthi maksimal;

3. Bisa kanthi efektif nyegah kahanan tuduhan sing ora tanggung jawab;

4. Ing ngadhepi litigasi, sertifikasi CE bakal dadi bukti teknis sing sah;

5. Sawise diukum dening negara-negara Uni Eropa, badan sertifikasi bakal bebarengan nanggung risiko karo perusahaan, saéngga nyuda risiko perusahaan.

▍Kenapa MCM?

● MCM nduweni tim teknis nganti luwih saka 20 profesional sing melu ing bidang sertifikasi CE baterei, sing nyedhiyakake informasi sertifikasi CE sing luwih cepet lan luwih akurat lan paling anyar kanggo klien;

● MCM nyedhiyakake macem-macem solusi CE kalebu LVD, EMC, arahan baterei, lan liya-liyane kanggo klien;

● MCM wis nyedhiyakake luwih saka 4000 tes CE baterei ing saindenging jagad nganti saiki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita