Perusahaan sertifikasi & uji coba Guangzhou MCM

Gawe Sertifikasi & Tes Sederhana lan Seneng.

pg

Babagan kita

MCM ING SINGKAT

Perusahaan sertifikasi & uji coba Guangzhou MCM, kalebu tim multidisiplin sing misuwur amarga nawakake layanan tingkat pertama ing uji coba lan sertifikasi produk batere global.

Minangka salah sawijining klompok pihak katelu independen sing paling profesional ing lapangan pangujian produk batere, kita wis disetujoni dening CNAS, CMA, CBTL, CTIA adhedhasar sistem manajemen mutu ISO / IEC 17025 & 17020.

 

Minimal Nyambung menyang Maksimal

MCM tetep tetep ing strategi pangembangan manawa perusahaan cilik kudu terus nambah lan nuwuhake kekuwatan supaya pungkasane luwih gedhe lan ora kepengin sukses kanthi cepet.

MCM tetep nduweni kesetaraan lan fokus kanggo nyedhiyakake layanan uji coba lan sertifikasi kanggo macem-macem produk batere kanthi cara sing tetep. Mung kanthi cara iki MCM bisa tanggung jawab marang para klien lan nawakake solusi sing apik kanthi terus-terusan.

LAYANAN KAMI

BUDAYA KITA

Our Mission:

Misi Kita:

Gawe sertifikasi lan pengujian sing gampang lan nyenengake. VISI KAMI:

Gawe Jagad luwih Aman.

CORE VALUE:

NILAI INTI:

Klien sing kaget; Faktaisme; Inovatif;

Mbantu saben staf supaya tuwuh;

Semangat gaweyan tangan.

KUALIFIKASI