-Malaysia- SIRIM

Telusuri miturut: Kabeh
  • Malaysia- SIRIM

    Malaysia- SIRIM

    CertSertifikasi SIRIM Kanggo keamanan wong lan properti, pamrentah Malaysia nggawe skema sertifikasi produk lan ngawasi peralatan elektronik, informasi & multimedia lan bahan konstruksi. Produk sing dikontrol bisa diekspor menyang Malaysia mung sawise entuk sertifikat sertifikat produk lan label. ▍SIRIM QAS SIRIM QAS, anak perusahaan duweke Standar Institut Industri Malaysia, minangka siji-sijine unit sertifikasi kanggo ...