IECEE- CB

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍Apa Sertifikasi CB?

IECEE CB minangka sistem internasional asli sing pertama kanggo saling ngakoni laporan uji keamanan peralatan listrik. NCB (Badan Sertifikasi Nasional) nggayuh kesepakatan multilateral, sing ngidini pabrikan entuk sertifikasi nasional saka negara anggota liyane miturut skema CB kanthi dhasar transfer salah sawijining sertifikat NCB.

Sertifikat CB minangka dokumen skema CB resmi sing diterbitake dening NCB sing sah, yaiku kanggo ngandhani NCB liyane yen conto produk sing dites sesuai karo persyaratan standar saiki.

Minangka jinis laporan standar, laporan CB nyathet syarat sing relevan saka item standar IEC miturut item. Laporan CB ora mung nyedhiyakake asil kanggo kabeh tes, pangukuran, verifikasi, inspeksi lan penilaian sing dibutuhake kanthi jelas lan non-ambiguitas, nanging uga kalebu foto, diagram sirkuit, gambar lan deskripsi produk. Miturut aturan skema CB, laporan CB ora bakal ditrapake nganti diwenehi sertifikat CB bebarengan.

HyNapa kita kudu Sertifikasi CB?

  1. Langsungly recognized utawa sarujuked dening anggota negara

Kanthi sertifikat CB lan laporan tes CB, produk sampeyan bisa langsung diekspor menyang sawetara negara.

  1. Ngonversi menyang negara liya sertifikat

Sertifikat CB bisa langsung diowahi dadi sertifikat negara-negara anggotane, kanthi menehi sertifikat CB, laporan tes lan laporan tes bedane (yen ditrapake) tanpa mbaleni tes, sing bisa nyepetake wektu sertifikasi.

  1. Mesthekake Keamanan Produk

Tes sertifikasi CB nganggep panggunaan produk lan keamanan sing bisa diramal nalika ora digunakake. Produk bersertifikat mbuktekaken nyukupi syarat keamanan.

HyNapa MCM? 

● Kualifikasi: MCM minangka CBTL resmi pertama kualifikasi standar IEC 62133 dening TUV RH ing daratan China.

● Kapabilitas sertifikasi lan pengujian: MCM minangka salah sijine patch katelu tes lan sertifikasi kaping pisanan kanggo standar IEC62133, sing wis ngrampungake luwih saka 7000 uji coba baterai IEC62133 lan laporan CB kanggo klien global.

● Dhukungan teknis: MCM duwe luwih saka 15 insinyur teknis khusus kanggo nyoba miturut standar IEC 62133. MCM nyedhiyakake klien dhukungan teknis lengkap, akurat, lan loop layanan katutup lan layanan informasi paling penting.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita