Amerika, Kanada- cTUVus & ETL

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍Apa cTUVus & ETL CERTIFICATION?

OSHA (Administrasi Keamanan lan Kesehatan Kerja), afiliasi karo US DOL (Departemen Tenaga Kerja), nuntut supaya kabeh produk sing digunakake ing papan kerja kudu diuji lan disertifikasi dening NRTL sadurunge didol ing pasar. Standar pengujian sing ditrapake kalebu standar American National Standards Institute (ANSI); Standar Bahan Pengujian Amerika (ASTM) American, standar Laboratorium Underwriter (UL), lan standar organisasi pangenalan bebarengan pabrik.

Definisi lan hubungan termsOSHA, NRTL, cTUVus, ETL lan UL

OSHA: Singkatan saka Administrasi Keamanan lan Kesehatan Pakaryan. Iki minangka afiliasi saka US DOL (Departemen Tenaga Kerja).

NRTL Singkatan saka Laboratorium Tes sing Dikenali Nasional. Iki tanggung jawab akreditasi laboratorium. Nganti saiki, ana 18 institusi uji coba pihak katelu sing disetujoni dening NRTL, kalebu TUV, ITS, MET lan liya-liyane.

cTUVus Tandha sertifikasi TUVRh ing Amerika Utara.

ETL Singkatan saka Laboratorium Tes Listrik Amerika. Iki diadegake ing taun 1896 dening Albert Einstein, panemu Amerika.

UL Singkatan saka Underwriter Laboratories Inc.

▍Beda antarane cTUVus, ETL & UL

Barang UL cTUVus ETL
Standar sing ditrapake

Padha

Lembaga sing nduweni kualifikasi kanggo panrimo sertifikat

NRTL (Laboratorium sing disetujoni nasional)

Pasar terapan

Amerika Utara (AS lan Kanada)

Lembaga pengujian lan sertifikasi Underwriter Laboratory (China) Inc nindakake tes lan ngetokake surat kesimpulan proyek MCM nindakake tes lan sertifikat masalah TUV MCM nindakake tes lan sertifikat masalah TUV
Wektu timbal 5-12W 2-3W 2-3W
Biaya aplikasi Paling dhuwur ing rekan Udakara 50 ~ 60% biaya UL Udakara 60 ~ 70% biaya UL
Kauntungan Lembaga lokal Amerika kanthi pangenalan sing apik ing AS lan Kanada Lembaga internasional duwe wewenang lan menehi rega sing cukup, uga bakal diakoni dening Amerika Utara Lembaga Amerika kanthi pengakuan apik ing Amerika Utara
Kerugian
  1. Rega paling dhuwur kanggo pengujian, inspeksi pabrik lan pengarsipan
  2. Wektu timbal paling dawa
Pangenalan merek kurang saka UL Kurang pangenalan tinimbang UL ing sertifikasi komponen produk

HyNapa MCM?

● Alus Dhukungan saka kualifikasi lan teknologi: Minangka laboratorium pengujian TUVRH lan ITS ing Sertifikasi Amerika Utara, MCM bisa nindakake kabeh jinis tes lan nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanthi ngganti teknologi kanthi pasuryan.

● Dhukungan angel saka teknologi: MCM dilengkapi kabeh peralatan pengujian kanggo baterai proyek ukuran gedhe, ukuran cilik lan presisi (yaiku mobil seluler listrik, energi panyimpenan, lan produk digital elektronik), bisa nyedhiyakake layanan uji coba lan sertifikasi batere ing Amerika Utara, kalebu standar UL2580, UL1973, UL2271, UL1642, UL2054 lan liya-liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita