Korea- KC

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍KC opo kuwi?

Wiwit 25 taunth Agustus, 2008, Menteri Ekonomi Pengetahuan Korea (MKE) ngumumake manawa Komite Standar Nasional bakal nganakake tandha sertifikasi gabungan nasional - jenenge tandha KC ngganti Sertifikasi Korea sajrone Jul 2009 lan Desember 2010. Keamanan Peralatan Listrik skema sertifikasi (Sertifikasi KC) minangka skema konfirmasi keamanan wajib lan mandhiri miturut Undhang-undhang Kontrol Keamanan Peralatan Listrik, skema sing nggawe sertifikasi keamanan pabrik lan adol. 

Bedane antara sertifikasi wajib lan peraturan mandhiri (sukarela) konfirmasi keamanan

Kanggo manajemen peralatan listrik sing aman, sertifikasi KC dipérang dadi sertifikasi keamanan wajib lan diatur dhewe (sukarela) minangka klasifikasi bebaya produk. Subjek sertifikasi Prentah ditrapake kanggo peralatan listrik sing bisa nyebabake struktur lan cara aplikasi asil mbebayani serius utawa alangan kayata geni, kejut listrik. Nalika subyek sertifikasi keamanan mandhiri (sukarela) ditrapake kanggo peralatan listrik sing struktur lan cara penerapane meh ora nyebabake asil utawa alangan mbebayani serius kayata geni, kejut listrik. Lan bebaya lan alangan bisa dicegah kanthi nyoba alat listrik.

▍Sapa sing bisa ndhaptar sertifikasi KC :

Kabeh wong utawa wong sing sah ing omah lan ing luar negeri sing nindakake manufaktur, ngrakit, ngolah peralatan listrik.

▍ Skema lan cara sertifikasi keamanan :

Ndhaptar sertifikasi KC kanthi model produk sing bisa dipérang dadi model dhasar lan model seri.

Kanggo njlentrehake jinis model lan desain peralatan listrik, jeneng produk unik bakal diwenehake miturut fungsine sing beda.

Certification Sertifikasi KC kanggo baterai lithium

  1.  Standar sertifikasi KC kanggo batere lithiumKC62133: 2019
  2. Lingkup produk sertifikasi KC kanggo batere lithium

A. Baterai lithium sekunder kanggo digunakake ing aplikasi portebel utawa piranti sing bisa dicopot

B. Sel ora tundhuk sertifikat KC manawa didol utawa dipasang ing batere.

C. Kanggo batere sing digunakake ing piranti panyimpenan energi utawa UPS (catu daya sing ora bisa diganggu), lan tenaga sing luwih gedhe tinimbang 500Wh ora ana gandhengane.

D. Batere kanthi kapadhetan energi volume luwih murah tinimbang 400Wh / L dadi orane sertifikasi wiwit 1st, Apr. 2016.  

HyNapa MCM?

● MCM tetep kerja sama banget karo laboratorium Korea, kayata KTR (Korea Testing & Research Institute), KTC (Sertifikasi Tes Korea), KTL (Laboratorium Tes Korea), lan bisa nawakake solusi paling apik kanthi kinerja biaya tinggi lan Nilai- layanan ditambahake kanggo klien wiwit wektu utama, proses tes, biaya sertifikasi.

● Sertifikasi KC · kanggo batere lithium sing bisa diisi ulang bisa dipikolehi kanthi ngirim sertifikat CB lan ganti dadi sertifikat KC. Minangka CBTL ing sangisoré TÜV Rheinland, MCM bisa nawakake laporan lan sertifikat sing bisa ditrapake kanggo konversi sertifikat KC kanthi langsung. Lan lead time bisa dicekak yen ngetrapake CB lan KC sekaligus. Apa maneh, rega sing gegandhengan bakal luwih disenengi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita