Amerika Utara- CTIA

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍ Apa sing diarani CERTIFICATION CTIA?

CTIA, singkatan saka Telekomunikasi Selular lan Asosiasi Internet, minangka organisasi sipil nirlaba sing didegake ing taun 1984 kanggo tujuan njamin mupangat operator, pabrikan lan pangguna. CTIA kalebu kabeh operator AS lan pabrikan saka layanan radio seluler, uga saka layanan data nirkabel lan produk. Didhukung dening FCC (Komisi Komunikasi Federal) lan Kongres, CTIA nindakake tugas lan fungsi sing akeh sing digunakake kanggo pamrentah. Ing taun 1991, CTIA nggawe sistem evaluasi lan sertifikasi produk sing ora bias, independen lan terpusat kanggo industri nirkabel. Ing sistem kasebut, kabeh produk nirkabel ing kelas konsumen kudu tes kepatuhan lan sing tundhuk karo standar sing relevan bakal diwenehake kanggo nggunakake markas CTIA lan rak-rak toko pasar komunikasi Amerika Utara.

CATL (Laboratorium Pengujian Resmi CTIA) nuduhake laboratorium sing diakreditasi dening CTIA kanggo nyoba lan ditinjau. Laporan pengujian sing diterbitake saka CATL kabeh bakal disetujoni dening CTIA. Nalika laporan pengujian liyane lan asil saka non-CATL ora bakal dingerteni utawa ora duwe akses menyang CTIA. CATL sing diakreditasi dening CTIA beda-beda ing industri lan sertifikasi. Mung CATL sing nduweni kualifikasi kanggo tes lan inspeksi kepatuhan batere sing nduweni akses menyang sertifikasi batere kanggo netepi IEEE1725.

Standar Pengujian Baterai ▍CTIA

a) Syarat Sertifikasi Kepatuhan sistem Baterai kanggo IEEE1725 --- Ditrapake kanggo Sistem Baterai kanthi sel siji utawa pirang-pirang sel sing disambungake sejajar;

b) Syarat Sertifikasi Kepatuhan sistem Baterai kanggo IEEE1625 --- Ditrapake kanggo Sistem Baterai kanthi macem-macem sel sing disambungake kanthi paralel utawa ing paralel lan seri;

Tips anget: Pilih standar sertifikasi ing ndhuwur kanthi bener kanggo batere sing digunakake ing ponsel lan komputer. Aja nyalahi panggunaan IEE1725 kanggo batere ing ponsel utawa IEEE1625 kanggo batere ing komputer.

Napa MCM?

● Teknologi Keras: Wiwit 2014, MCM wis nekani konferensi paket baterai sing dianakake CTIA ing AS saben taun, lan bisa entuk update paling anyar lan ngerti tren kabijakan anyar babagan CTIA kanthi cara sing luwih cepet, akurat lan aktif. 

Kualifikasi: MCM CATL diakreditasi dening CTIA lan nduweni kualifikasi kanggo nindakake kabeh proses sing ana gandhengane karo sertifikasi kalebu pengujian, audit pabrik lan upload laporan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita