Thailand- TISI

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

Cert Apa Sertifikasi TISI?

TISI cekak kanggo Institut Standar Industri Thailand, sing ana gandhengane karo Departemen Industri Thailand. TISI tanggung jawab ngrumusake standar domestik uga melu ngrumusake standar internasional lan ngawasi produk lan prosedur penilaian kualifikasi kanggo mesthekake kepatuhan lan pangenalan standar. TISI minangka organisasi peraturan resmi pamrentah kanggo sertifikasi wajib ing Thailand. Iki uga tanggung jawab kanggo formasi lan manajemen standar, persetujuan laboratorium, pelatihan personel lan registrasi produk. Ditulis manawa ora ana lembaga sertifikasi wajib pemerintah ing Thailand.

 

Ana sertifikasi sukarela lan wajib ing Thailand. Logo TISI (waca Gambar 1 lan 2) diidini digunakake nalika produk memenuhi standar. Kanggo produk sing durung distandardisasi, TISI uga nggunakake registrasi produk minangka sarana sertifikasi sementara.

asdf

▍ Lingkup Sertifikat Wajib

Sertifikasi wajib nyakup 107 kategori, 10 lapangan, kalebu: peralatan listrik, aksesoris, peralatan medis, bahan konstruksi, barang-barang konsumen, kendaraan, pipa PVC, wadhah gas LPG lan produk pertanian. Produk sing ngluwihi jangkoan iki kalebu ing ruang lingkup sertifikasi sukarela. Batere minangka produk sertifikasi wajib ing sertifikasi TISI.

Standar sing ditrapake: TIS 2217-2548 (2005)

Baterai sing ditrapake :Sel sekunder lan batere (ngemot elektrolit alkali utawa non-asam liyane - syarat keamanan sel sekunder portebel sing disegel, lan batre sing digawe, digunakake ing aplikasi portebel)

Otoritas penerbitan lisensi:  Institut Standar Industri Thailand

HyNapa MCM?

● MCM kerja sama karo organisasi audit pabrik, laboratorium lan TISI langsung, sing bisa menehi solusi sertifikasi paling apik kanggo klien.

● MCM duwe pengalaman akeh banget ing industri batere 10 taun, sing bisa menehi dhukungan teknis profesional

● MCM nyedhiyakake layanan bundel mandheg kanggo mbantu klien mlebu ing pirang-pirang pasar (ora mung kalebu Thailand) kanthi prosedur sing gampang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita