Jepang- PSE

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

Cert Apa Sertifikasi PSE?

PSE (Keamanan Produk Alat Listrik & Bahan) minangka sistem sertifikasi wajib ing Jepang. Iki uga diarani 'Inspeksi Kepatuhan' sing minangka sistem akses pasar wajib kanggo alat listrik. Sertifikasi PSE kasusun saka rong bagean: EMC lan keamanan produk lan uga minangka peraturan penting babagan hukum keamanan Jepang kanggo alat listrik.

▍ Standar Sertifikasi kanggo baterai lithium

Interpretasi kanggo Ordinansi METI kanggo Syarat Teknis (H25.07.01), Lampiran 9, Baterai sekunder ion lithium

HyNapa MCM?

● Fasilitas sing mumpuni: MCM dilengkapi fasilitas sing mumpuni sing bisa nganti kabeh standar pengujian PSE lan nindakake tes kalebu sirkuit internal internal sing dipeksa lan sapiturute. Iki ngidini kita nyedhiyakake macem-macem laporan pengujian khusus ing format JET, TUVRH, lan MCM lsp. .

● Dhukungan teknis: MCM duwe tim profesional 11 insinyur teknis khusus ing standar lan peraturan uji coba PSE, lan bisa nawakake peraturan lan warta PSE paling anyar marang klien kanthi cara sing akurat, lengkap lan cepet.

● Layanan macem-macem: MCM bisa ngetokake laporan nganggo basa Inggris utawa Jepang kanggo nyukupi kabutuhane klien. Nganti saiki, MCM wis ngrampungake luwih saka 5000 proyek PSE kanggo klien total.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita