layanan

Telusuri miturut: Kabeh
  • Customs Union- EAC, GOST-R

    Union Customs- EAC, GOST-R

    ▍ Apa Deklarasi GOST-R? Proklamasi Kesesuaian GOST-R minangka dokumen deklarasi kanggo mbuktekake barang-barang tundhuk karo peraturan keamanan Rusia. Nalika Hukum Produk lan Layanan Sertifikasi diterbitake dening Federasi Rusia ing taun 1995, sistem sertifikasi produk wajib diwiwiti ing Rusia. Sampeyan mbutuhake kabeh produk sing didol ing pasar Rusia dicithak kanthi tandha sertifikasi wajib GOST. Minangka salah sawijining metode sertifikasi kesesuaian wajib, Proklamasi Gost-R saka Conformi ...
  • America, Canada- cTUVus&ETL

    Amerika, Kanada- cTUVus & ETL

    ▍Apa cTUVus & ETL CERTIFICATION? OSHA (Administrasi Keamanan lan Kesehatan Kerja), afiliasi karo US DOL (Departemen Tenaga Kerja), nuntut supaya kabeh produk sing digunakake ing papan kerja kudu diuji lan disertifikasi dening NRTL sadurunge didol ing pasar. Standar pengujian sing ditrapake kalebu standar American National Standards Institute (ANSI); Standar Bahan Pengujian Amerika (ASTM) American, standar Laboratorium Underwriter (UL), lan organisasi pangenalan rekayasa standar ...
  • America- WERCSmart

    Amerika- WERCSmart

    ▍Apa REGISTRASI WERCSmart? WERCSmart minangka singkatan saka Standar Kepatuhan Regulasi Lingkungan Dunia. WERCSmart minangka perusahaan basis data registrasi produk sing digawe dening perusahaan AS sing diarani The Wercs. Tujuane kanggo nyedhiyakake platform pengawasan keamanan produk kanggo supermarket ing AS lan Kanada, lan nggawe tuku produk luwih gampang. Ing proses adol, ngangkut, nyimpen lan mbuwang produk ing antarane pengecer lan panampa pangguna, produk bakal diadhepi ...
  • EU- CE

    UE- CE

    Cert Apa Sertifikasi CE? Tandha CE minangka "paspor" kanggo produk sing mlebu pasar EU lan pasar negara Asosiasi Perdagangan Bebas UE. Sembarang produk sing wis ditemtokake (kalebu ing arahan cara anyar), apa sing diproduksi ing njaba UE utawa ing negara-negara anggota UE, supaya bisa bebas nyebar ing pasar UE, kudu tundhuk karo persyaratan standar sing direktif lan cocog selaras sadurunge dilebokake ing pasar UE, lan pasang tandha CE. Iki minangka ...
  • China- CQC

    China- CQC

    ▍ Standar Ringkesan Ikhtisar Sertifikasi lan Dokumen Sertifikasi Standar: GB31241-2014: Sel lan baterai lithium sing digunakake ing peralatan elektronik portebel ―Syarat keamanan Dokumen sertifikasi: CQC11-464112-2015: Aturan Sertifikasi Keselamatan Paket Baterai lan Baterai Secondary kanggo Background Piranti Elektronik Portable lan Tanggal implementasi 1. GB31241-2014 diterbitake tanggal 5 Desember 2014; 2. GB31241-2014 dileksanakke kanthi mandatory tanggal 1 Agustus 2015.; 3. Tanggal 1 Oktober ...
  • Brazil- ANATEL

    Brasil- ANATEL

    Hat Apa sing dimaksud karo Homatation ANATEL? ANATEL minangka cekak kanggo Agencia Nacional de Telecomunicacoes sing dadi otoritas pamrentah Brasil kanggo produk komunikasi sing disertifikasi kanggo sertifikasi wajib lan sukarela. Prosedur persetujuan lan kepatuhan padha kanggo produk domestik lan luar negeri Brasil. Yen produk ditrapake kanggo sertifikasi wajib, asil tes lan laporan kudu selaras karo aturan lan peraturan sing ditemtokake kaya sing dijaluk ANATEL. Sertifikat produk ...
  • Thailand- TISI

    Thailand- TISI

    Cert Apa Sertifikasi TISI? TISI cekak kanggo Institut Standar Industri Thailand, sing ana gandhengane karo Departemen Industri Thailand. TISI tanggung jawab ngrumusake standar domestik uga melu ngrumusake standar internasional lan ngawasi produk lan prosedur penilaian kualifikasi kanggo mesthekake kepatuhan lan pangenalan standar. TISI minangka organisasi peraturan resmi pamrentah kanggo sertifikasi wajib ing Thailand. Iki uga tanggung jawab kanggo ...
  • Japan- PSE

    Jepang- PSE

    Cert Apa Sertifikasi PSE? PSE (Keamanan Produk Alat Listrik & Bahan) minangka sistem sertifikasi wajib ing Jepang. Iki uga diarani 'Inspeksi Kepatuhan' sing minangka sistem akses pasar wajib kanggo alat listrik. Sertifikasi PSE kasusun saka rong bagean: EMC lan keamanan produk lan uga minangka peraturan penting babagan hukum keamanan Jepang kanggo alat listrik. ▍ Standar Sertifikasi kanggo batre lithium Interpretasi kanggo Ordinansi METI kanggo Requ Teknis ...
  • Korea- KC

    Korea- KC

    ▍KC opo kuwi? Wiwit tanggal 25 Agustus, 2008, Menteri Ekonomi Pengetahuan Korea (MKE) ngumumake manawa Komite Standar Nasional bakal nganakake tandha sertifikasi gabungan nasional - jenenge tandha KC ngganti Sertifikasi Korea sajrone wektu antara Juli 2009 lan Desember 2010. Piranti Listrik skema sertifikasi keamanan (Sertifikasi KC) minangka skema konfirmasi keamanan wajib lan mandhiri miturut Undhang-undhang Kontrol Keamanan Peralatan Listrik, skema sing disertifikasi aman ...
  • Taiwan- BSMI

    Taiwan- BSMI

    ▍BSMI Pambuka Pambuka sertifikasi BSMI BSMI cekak kanggo Biro Standar, Metrologi lan Inspeksi, didegake ing taun 1930 lan diarani Biro Metrologi Nasional nalika semana. Iki minangka organisasi inspeksi paling dhuwur ing Republik Tiongkok sing ngurus karya standar nasional, metrologi lan inspeksi produk lsp. Standar inspeksi peralatan listrik ing Taiwan ditrapake dening BSMI. Produk duwe wewenang nggunakake tandha BSMI kanthi syarat ...
  • IECEE- CB

    IECEE- CB

    ▍Sertifikasi Sertifikasi CB? IECEE CB minangka sistem internasional asli sing pertama kanggo saling ngakoni laporan uji keamanan peralatan listrik. NCB (Badan Sertifikasi Nasional) nggayuh kesepakatan multilateral, sing ngidini pabrikan entuk sertifikasi nasional saka negara anggota liyane miturut skema CB kanthi dhasar transfer salah sawijining sertifikat NCB. Sertifikat CB minangka dokumen skema CB resmi sing diterbitake dening NCB resmi, yaiku kanggo ngandhani NCB liyane manawa ...
  • North America- CTIA

    Amerika Utara- CTIA

    ▍ Apa sing diarani CERTIFICATION CTIA? CTIA, singkatan saka Telekomunikasi Selular lan Asosiasi Internet, minangka organisasi sipil nirlaba sing didegake ing taun 1984 kanggo tujuan njamin keuntungan operator, pabrikan lan pangguna. CTIA kalebu kabeh operator AS lan pabrikan saka layanan radio seluler, uga saka layanan data nirkabel lan produk. Didhukung dening FCC (Komisi Komunikasi Federal) lan Kongres, CTIA nindakake tugas lan fungsi sing akeh ...