Union Customs- EAC, GOST-R

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍ Apa Deklarasi GOST-R?

Proklamasi Kesesuaian GOST-R minangka dokumen deklarasi kanggo mbuktekake barang-barang tundhuk karo peraturan keamanan Rusia. Nalika Hukum Produk lan Layanan Sertifikasi diterbitake dening Federasi Rusia ing taun 1995, sistem sertifikasi produk wajib diwiwiti ing Rusia. Sampeyan mbutuhake kabeh produk sing didol ing pasar Rusia dicithak kanthi tandha sertifikasi wajib GOST.

Minangka salah sawijining metode sertifikasi kesesuaian sing wajib, Proklamasi Gost-R adhedhasar Kinerja miturut laporan inspeksi utawa sertifikasi sistem manajemen mutu. Kajaba iku, Proklamasi Kesesuaian duwe karakteristik sing mung bisa diterbitake kanggo entitas hukum Rusia sing tegese pelamar (pemegang) sertifikat mung bisa dadi perusahaan resmi Rusia utawa kantor asing sing ndaftar ing Rusia.

TypeJinis lan Validitas Deklarasi GOST-R

1. Single Skiriman Csertifikat

Sertifikat pengiriman tunggal mung ditrapake kanggo batch sing ditemtokake, produk sing ditemtokake ing kontrak. Informasi spesifik wis dikendhaleni, kayata jeneng barang, jumlah, spesifikasi, kontrak lan klien Rusia.

2. Certificate kanthi validitas setaun

Sawise produk diwenehi sertifikat, pabrikan bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 1 taun tanpa watesan wektu lan jumlah pangiriman kanggo klien tartamtu.

3. Csertifikat kanthi validitas telung / limang taun

Sawise produk diwenehi sertifikat, pabrikan bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 3 utawa 5 taun tanpa watesan wektu lan jumlah pangiriman kanggo klien tartamtu.

HyNapa MCM?

● MCM nduwe klompok insinyur kanggo nyinaoni peraturan paling anyar ing Rusia, supaya warta sertifikasi GOST-R paling anyar bisa dituduhake kanthi akurat lan tepat wektu karo klien.

● MCM nggawe kerjasama sing erat karo lokal organisasi sertifikasi sing paling awal, nyedhiyakake layanan sertifikasi sing stabil lan efektif kanggo klien.

▍Apa kuwi EAC?

Miturut Tdheweke Kriteria Umum lan Aturan Regulasi Teknis kanggo Kazakhstan, Belarus lan Federasi Rusia yaiku kesepakatan sing ditandatangani dening Rusia, Belarus lan Kazakhstan tanggal 18 Oktober 2010, Komite Serikat Pabean kudu nyipta formulasi standar standar lan persyaratan kanggo njamin keamanan produk. Siji sertifikasi ditrapake kanggo telung negara, sing nggawe sertifikasi CU-TR Rusia-Belarus-Kazakhstan kanthi tandha seragam EAC. Aturan kasebut diwiwiti kanthi bertahap wiwit tanggal 15 Februarith 2013. Ing wulan Januari 2015, Armenia lan Kirgizstan gabung karo Union Customs.

TypeJinis lan Validitas Sertifikat CU-TR

  1. Single Skiriman Csertifikat

Sertifikat pengiriman tunggal mung ditrapake kanggo batch sing ditemtokake, produk sing ditemtokake ing kontrak. Informasi spesifik wis dikendhaleni, kayata jeneng barang, jumlah, kontrak spesifikasi lan klien Rusia. Nalika ndhaptar sertifikat, ora ana conto sing dijaluk, nanging dokumen lan informasi dibutuhake.

  1. Csertifikat karo kesahihan saka setaun

Sawise produk diwenehi sertifikat, pabrikan bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 1 taun tanpa watesan wektu lan jumlah pangiriman.

  1. Sertifikat kanthi validitas telu tauns

Sawise produk diwenehi sertifikat, pabrikan bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 3 taun tanpa watesan wektu lan jumlah pangiriman.

  1. Sertifikat kanthi validitas limang taun

Sawise produk diwenehi sertifikat, pabrikan bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 5 taun tanpa watesan wektu lan jumlah pangiriman.

HyNapa MCM?

● MCM duwe insinyur profesional klompok kanggo nyinaoni peraturan sertifikasi paling anyar serikat kustom, lan nyedhiyakake layanan tindak lanjut proyek sing cedhak, supaya produk klien mlebu ing wilayah kasebut kanthi lancar lan sukses.

● Sumber daya sing akeh diklumpukake liwat industri baterai nggawe MCM nyedhiyakake layanan sing efisien lan murah kanggo klien.

● MCM nggawe kerjasama sing erat karo organisasi lokal sing relevan, njamin informasi paling anyar babagan sertifikasi CU-TR dituduhake kanthi akurat lan tepat wektu karo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita