Vietnam- MIC

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍Sertifikasi MIC Vietnam

Sirkular 42/2016 / TT-BTTTT negesake manawa batere sing dipasang ing ponsel, tablet lan notebook ora diidini diekspor menyang Vietnam kajaba kena sertifikasi DoC wiwit tanggal 1 Oktober 2016. DoC uga kudu diwenehake nalika ngetrapake Jenis Persetujuan kanggo produk pungkasan (ponsel, tablet lan notebook).

MIC ngluncurake Circular 04/2018 / TT-BTTTT anyar ing Mei, 2018 sing negesake manawa ora ana maneh laporan IEC 62133: 2012 sing diterbitake dening laboratorium terakreditasi jaban rangkah ditampa tanggal 1 Juli 2018. Tes lokal dibutuhake nalika ndhaptar sertifikat ADoC.

Standard Standar Tes

QCVN101 : 2016 / BTTTT (waca IEC 62133 : 2012)

PQIR

Pamrentah Vietnam ngetokake keputusan anyar No. 74/2018 / ND-CP tanggal 15 Mei 2018 kanggo nemtokake manawa rong jinis produk sing diimpor menyang Vietnam tundhuk aplikasi PQIR (Registrasi Mutu Kualitas Produk) nalika diimpor menyang Vietnam.

Adhedhasar undhang-undhang iki, Menteri Informasi lan Komunikasi (MIC) Vietnam nerbitake dokumen resmi 2305 / BTTTT-CVT tanggal 1 Juli 2018, sing negesake manawa produk sing dikontrol (kalebu batere) kudu dilaporake ing PQIR nalika diimpor mlebu Vietnam. SDoC bakal diajukake kanggo ngrampungake proses pambukaan bea cukai. Tanggal resmi berlaku peraturan iki yaiku tanggal 10 Agustus 2018. PQIR ditrapake kanggo impor tunggal menyang Vietnam, yaiku, saben importir ngimpor barang, dheweke bakal njaluk PQIR (inspeksi batch) + SDoC.

Nanging, kanggo importir sing pengin ngimpor barang tanpa SDOC, VNTA sauntara bakal verifikasi PQIR lan nggampangake pambukaan bea cukai. Nanging importir kudu ngirim SDoC menyang VNTA kanggo ngrampungake kabeh proses pambukaan bea cukai sajrone 15 dina kerja sawise idin bea. (VNTA ora bakal ngetokake ADOC sadurunge sing mung ditrapake kanggo Produsen Lokal Vietnam)

HyNapa MCM?

● Sharer Informasi Paling Anyar

MCM kontak banget karo MIC sing nuduhake warta sertifikasi Vietnam paling anyar.

 Pendhiri laboratorium pengujian baterai karo pamrentah lokal

Laboratorium pengujian baterai didegake ing 2017 dening pamrentah Vietnam lan MCM, sing dadi siji-sijine laboratorium lokal kanthi kualifikasi lengkap QCVN101: 2016. Lan MCM dadi agen tunggal laboratorium iki ing China Daratan, Hong Kong, Macau lan Taiwan.

● Saran sertifikasi wajib kanggo Vietnam babagan produk batere

Laboratorium sing digawe karo MCM tanggung jawab kanggo tes produk lan sertifikasi nalika MIC tanggung jawab kanggo nerbitake peraturan lan ukum sertifikasi resmi. Loro awak kasebut bekerjasama kanthi erat kanggo nggabungake pangembangan tes lan sertifikasi batere ing Vietnam.

● Layanan Agensi Setop

MCM, agensi siji-sijine sing ideal, nyedhiyakake layanan uji coba, sertifikasi lan agen kanggo klien. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita