Brasil- ANATEL

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

Hat Apa sing dimaksud karo Homatation ANATEL?

ANATEL minangka cekak kanggo Agencia Nacional de Telecomunicacoes sing dadi otoritas pamrentah Brasil kanggo produk komunikasi sing disertifikasi kanggo sertifikasi wajib lan sukarela. Prosedur persetujuan lan kepatuhan padha kanggo produk domestik lan luar negeri Brasil. Yen produk ditrapake kanggo sertifikasi wajib, asil tes lan laporan kudu selaras karo aturan lan peraturan sing ditemtokake kaya sing dijaluk ANATEL. Sertifikat produk bakal diwenehake dening ANATEL sadurunge produk disebarake ing pemasaran lan dilebokake ing aplikasi praktis.

HoSapa sing tanggung jawab kanggo Homatasi ANATEL? 

Organisasi standar pamrentahan Brasil, badan sertifikasi liyane sing diakoni lan laboratorium pengujian minangka otoritas sertifikasi ANATEL kanggo nganalisis sistem produksi unit manufaktur, kayata proses desain produk, pengadaan, proses manufaktur, sawise layanan lan sapanunggalane kanggo verifikasi produk fisik sing bakal ditindakake kanthi standar Brasil. Produsen bakal nyedhiyakake dokumen lan conto kanggo nyoba lan pambiji.

HyNapa MCM?

● MCM duwe pengalaman lan sumber daya sing akeh banget 10 taun ing industri uji coba lan sertifikasi: sistem layanan berkualitas tinggi, tim teknis sing nduweni kualifikasi, program sertifikasi lan tes cepet lan sederhana.

● MCM kolaborasi karo macem-macem organisasi sing diakoni kanthi resmi lokal sing menehi macem-macem solusi, layanan sing akurat lan trep kanggo klien. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita