China- CQC

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍ Ringkesan Sertifikasi

Standar lan Dokumen Sertifikasi

Standar tes: GB31241-2014: Sel lan baterai lithium sing digunakake ing peralatan elektronik portebel - Syarat keamanan
Dokumen sertifikasi: CQC11-464112-2015: Aturan Sertifikasi Keamanan Batere lan Baterai Sekunder kanggo Piranti Elektronik Portable

 

Latar mburi lan Tanggal implementasine

1. GB31241-2014 diterbitake tanggal 5 Desemberth, 2014;

2. GB31241-2014 dileksanakke kanthi mandatory tanggal 1 Agustusst, 2015.;

3. Tanggal 15 Oktober 2015, Administrasi Sertifikasi lan Akreditasi nerbitake resolusi teknis babagan standar uji coba tambahan GB31241 kanggo "baterai" komponen kunci peralatan audio lan video, peralatan teknologi informasi lan peralatan terminal telekomunikasi. Resolusi kasebut nemtokake manawa batere lithium sing digunakake ing produk ing ndhuwur kudu diuji kanthi acak saben GB31241-2014, utawa entuk sertifikasi kapisah. 

Cathetan: GB 31241-2014 minangka standar wajib nasional. Kabeh produk batere lithium sing didol ing China sesuai karo standar GB31241. Standar iki bakal digunakake ing skema sampling anyar kanggo inspeksi acak nasional, provinsi lan lokal.

CSope Sertifikasi

GB31241-2014 Sel lan baterai lithium sing digunakake ing peralatan elektronik portebel - Syarat keamanan
Dokumen sertifikasi utamane kanggo produk elektronik seluler sing dijadwalake kurang saka 18kg lan asring digawa pangguna. Tuladha utamane kaya ing ngisor iki. Produk elektronik portebel sing kapacak ing ngisor iki ora kalebu kabeh produk, mula produk sing ora didaftar ora mesthi ana ing njaba standar iki.

Peralatan sing bisa dipakai: Baterai lithium-ion lan paket batere sing digunakake ing peralatan kudu memenuhi syarat standar.

Kategori produk elektronik

Conto rinci macem-macem jinis produk elektronik

Produk kantor portebel

buku catetan, pda, lsp.

Produk komunikasi seluler ponsel, telpon tanpa kabel, headset Bluetooth, walkie-talkie, lsp.
Produk audio lan video portebel pesawat televisi portebel, pamuter portebel, kamera, kamera video, lsp.
Produk portebel liyane navigator elektronik, bingkai foto digital, konsol game, e-book, lsp.

HyNapa MCM?

● Pengakuan kualifikasi: MCM minangka laboratorium kontrak terakreditasi CQC lan laboratorium terakreditasi CESI. Laporan tes sing diterbitake bisa langsung ditrapake kanggo sertifikat CQC utawa CESI;

● Dhukungan teknis: MCM duwe peralatan tes GB31241 sing cukup lan dilengkapi luwih saka 10 teknisi profesional kanggo nganakake riset mendalam babagan teknologi uji coba, sertifikasi, audit pabrik lan proses liyane, sing bisa nyedhiyakake layanan sertifikasi GB 31241 sing luwih akurat lan khusus kanggo global klien

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita