Pengangkutan- UN38.3

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

RequirementSyarat dokumen

1. laporan tes UN38.3    

2. Laporan tes gulung 1.2m (yen ditrapake)   

3. Laporan akreditasi transportasi             

4. MSDS (yen ditrapake)

Standard Standar Tes

QCVN101 : 2016 / BTTTT (waca IEC 62133 : 2012)

▍ Item tes

1. Simulasi ketinggian 2. Tes termal 3. Getaran    

4. Shock 5. Sirkuit cendhak eksternal 6. Impact / Crush

7. Beban banter banget 8. Dipeksa paksa 9. laporan tes 1,2mdrop

Komentar: T1-T5 dites nganggo conto sing padha supaya.

▍ Syarat Label

Jeneng label

Calss-9 Barang-barang Mbebayani Macam-Macam

Mung Pesawat Kargo

Label Operasi Baterai Lithium

Gambar label

sajhdf (1)

 sajhdf (2)  sajhdf (3)

HyNapa MCM?

● Inisiator UN38.3 ing bidang transportasi ing China;

● Duwe sumber daya lan tim profesional sing bisa interpretasi kanthi akurat node utama UN38.3 sing ana gandhengane karo maskapai Tiongkok lan asing, perusahaan angkut, bandara, bea cukai, pejabat pangaturan lan liya-liyane ing Tiongkok;

● Duwe sumber daya lan kapabilitas sing bisa mbantu klien baterai lithium-ion "nyoba sepisan, lulus kanthi lancar kabeh bandara lan maskapai penerbangan ing China";

● Nduwe kemampuan interpretasi teknis kelas kapisan UN38.3, lan struktur layanan jinis pembantu rumah tangga.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita