India - CRS

Katrangan singkat:


Pandhuan Proyek

▍ Skema Registrasi Wajib (CRS)

Menteri Elektronika & Teknologi Informasi dirilis Barang-Barang Elektronik & Teknologi Informasi kanggo Pesenan Registrasi Wajib I-Diumumake ing 7th September, 2012, lan wiwit tanggal 3pasuryan Oktober, 2013. Syarat Barang Elektronik & Teknologi Informasi kanggo Registrasi Wajib, sing biasane diarani sertifikasi BIS, sejatine diarani registrasi / sertifikasi CRS. Kabeh produk elektronik ing katalog produk registrasi wajib sing diimpor menyang India utawa didol ing pasar India kudu didaftarkan ing Biro Standar India (BIS). Ing wulan November 2014, 15 jinis produk panggunaan wajib ditambahake. Kategori anyar kalebu: ponsel, batre, bank listrik, pasokan listrik, lampu LED lan terminal penjualan, lsp.

▍ Standar Tes Batere BIS

Sel / batere sistem nikel: IS 16046 (Bagéan 1): 2018 / IEC62133-1: 2017

Sel / baterai sistem lithium: IS 16046 (Bagéan 2): 2018 / IEC62133-2: 2017

Sel / batere koin kalebu ing CRS.

HyNapa MCM?

● Kita wis fokus ing sertifikasi India luwih saka 5 taun lan mbantu klien entuk surat BIS baterai pertama ing donya. Nangani 1000 kasus BIS saben taun kanthi rata-rata, kita duwe pengalaman praktis lan akumulasi sumber daya sing solid ing bidang sertifikasi BIS.

● Mantan pejabat senior Biro Standar India (BIS) dipunginaaken minangka konsultan sertifikasi, kanggo njamin efisiensi kasus lan mbusak risiko pembatalan nomer registrasi.

● Kanthi katrampilan mutusake masalah lengkap babagan sertifikasi, kita nggabungake sumber daya pribumi ing India. Perusahaan cabang MCM India kalebu profesional ing bidang sertifikasi, lan njaga komunikasi sing apik karo pejabat BIS kanggo nyedhiyakake informasi lan layanan sertifikasi paling canggih, profesional lan paling sah kanggo klien.

● Kita dadi perusahaan utama ing macem-macem industri lan entuk reputasi apik ing lapangan, sing nggawe kita dipercaya lan didhukung dening klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita