Apa sertifikasi AIS ing India?Apa sertifikasi AIS wajib?

Katrangan singkat:


Instruksi Proyek

ApaSertifikasi AISing India?Apa sertifikasi AIS wajib?,
Sertifikasi AIS,

▍Apa iku Pranyatan GOST-R?

Pranyatan Kesesuaian GOST-R minangka dokumen deklarasi kanggo mbuktekake manawa barang tundhuk karo peraturan keamanan Rusia.Nalika Hukum Layanan Produk lan Sertifikasi ditanggepi dening Federasi Rusia ing taun 1995, sistem sertifikasi produk wajib ditrapake ing Rusia.Kabeh produk sing didol ing pasar Rusia kudu dicithak nganggo tandha sertifikasi wajib GOST.

Minangka salah sawijining metode sertifikasi kesesuaian wajib, Pranyatan Kesesuaian Gost-R adhedhasar laporan inspeksi utawa sertifikasi sistem manajemen kualitas.Kajaba iku, Pranyatan Kesesuaian nduweni karakteristik sing mung bisa ditanggepi menyang entitas hukum Rusia sing tegese pelamar (nduwèni) sertifikat mung bisa dadi perusahaan resmi Rusia utawa kantor manca sing kadhaptar ing Rusia.

▍Jenis lan Validitas Pranyatan GOST-R

1. SingleShipmentCsertifikat

Sertifikat kiriman siji mung ditrapake kanggo batch tartamtu, produk sing ditemtokake ing kontrak.Informasi spesifik dikontrol kanthi ketat, kayata jeneng barang, jumlah, spesifikasi, kontrak lan klien Rusia.

2.Csertifikate kanthi validitassetaun

Sawise produk diwenehi sertifikat, manufaktur bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 1 taun tanpa watesan wektu lan jumlah kiriman menyang klien tartamtu.

3. Csertifikat kanthi validitastelung / limang taun

Sawise produk diwenehi sertifikat, manufaktur bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 3 utawa 5 taun tanpa watesan wektu lan jumlah kiriman menyang klien tartamtu.

▍Kenapa MCM?

●MCM nduweni klompok insinyur kanggo nyinaoni peraturan paling anyar Rusia, njamin warta sertifikasi GOST-R paling anyar bisa dituduhake kanthi akurat lan pas karo klien.

●MCM mbangun kerjasama sing cedhak karo organisasi sertifikasi lokal sing paling wiwitan, nyedhiyakake layanan sertifikasi sing stabil lan efektif kanggo klien.

▍Apa iku EAC?

miturutTheKriteria Umum lan Aturan Peraturan Teknis sing relevan kanggo Kazakhstan, Belarus lan Federasi Rusiayaiku persetujuan sing ditandatangani dening Rusia, Belarus lan Kazakhstan tanggal 18 Oktober 2010, Komite Kesatuan Pabean bakal nyedhiyakake kanggo ngrumusake standar lan syarat seragam kanggo njamin keamanan produk.Siji sertifikasi ditrapake kanggo telung negara, sing mbentuk sertifikasi CU-TR Rusia-Belarus-Kazakhstan kanthi tandha seragam EAC.Regulasi dileksanakake kanthi bertahap wiwit tanggal 15 Februarith2013. Ing Januari 2015, Armenia lan Kyrgyzstan gabung karo Customs Union.

▍ Jinis lan Validitas Sertifikat CU-TR

  1. SingleShipmentCsertifikat

Sertifikat kiriman siji mung ditrapake kanggo batch tartamtu, produk sing ditemtokake ing kontrak.Informasi spesifik dikontrol kanthi ketat, kayata jeneng barang, jumlah, kontrak spesifikasi lan klien Rusia.Nalika nglamar sertifikat, ora ana conto sing dijaluk, nanging dokumen lan informasi dibutuhake.

  1. Csertifikatkarovaliditassakasetaun

Sawise produk diwenehi sertifikat, manufaktur bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 1 taun tanpa watesan wektu lan jumlah kiriman.

  1. Sertifikat kanthi validitas sakatelutauns

Sawise produk diwenehi sertifikat, manufaktur bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 3 taun tanpa watesan wektu lan jumlah kiriman.

  1. Sertifikat kanthi validitas limang taun

Sawise produk diwenehi sertifikat, manufaktur bisa ngekspor produk menyang Rusia sajrone 5 taun tanpa watesan wektu lan jumlah kiriman.

▍Kenapa MCM?

●MCM ndarbeni klompok pf engineers profesional kanggo sinau adat Uni peraturan sertifikasi paling anyar, lan kanggo nyedhiyani proyèk cedhak layanan tindakake-munggah, njupuk klien 'produk mlebu menyang wilayah lancar lan kasil.

● Sumber daya KALUBÈRAN akumulasi liwat industri baterei mbisakake MCM kanggo nyedhiyani layanan efisien lan murah kanggo klien.

●MCM mbangun kerjasama sing cedhak karo organisasi lokal sing relevan, njamin informasi paling anyar babagan sertifikasi CU-TR dituduhake kanthi akurat lan pas wektune karo klien.

Kanthi perkembangan populasi lan ekonomi India kanthi cepet, India wis dadi pasar sing tuwuh paling gedhe nomer loro ing donya sawise China, lan pasar penjualan kendaraan uga minangka salah sawijining wilayah kanthi pertumbuhan paling dhuwur ing donya.Mula, ekspor produk kendaraan menyang India kalebu sertifikasi wajib, yaiku sertifikasi AIS.
Standar industri otomotif India (AIS) minangka bagean saka peraturan kendaraan bermotor pusat (CMVR) sing ditindakake ing taun 1989. Artikel 126 saka peraturan kasebut nemtokake persetujuan jinis.Kaya "sistem sertifikasi produk wajib" China (sertifikasi 3C), sertifikasi AIS fokus ing sertifikasi kualitas lan safety, inspeksi kendaraan bermotor lan onderdil mobil, lan minangka pass kanggo mlebu pasar India.
Ruang lingkup produk sertifikasi wajib kalebu:
Kendaraan bermotor: motor, mobil penumpang, bis, truk, trailer, mesin konstruksi dalan, lsp;
Bagian kendaraan bermotor: kaca pengaman, klakson, selang rem, ban, sabuk pengaman, lsp.
Pengujian lan sertifikasi produk bisa ditindakake dening macem-macem organisasi, kayata Arai, ACMA lan ICAT.
Asosiasi Riset Otomotif India India (Arai) minangka anggota Asosiasi Riset Industri Otomotif India, sing kalebu ing industri abot India lan departemen sarana umum lan dumunung ing Pune, kutha industri otomotif India.Miturut standar AIS utawa standar, Arai nguji lan mriksa bagean mobil lan kendharaan lengkap, ngevaluasi kinerja produk, utawa ngevaluasi kualitas lan safety bagean.
Siklus sertifikasi Arai: 4-5 wulan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita