-India- CRS

Telusuri miturut: Kabeh
  • India – CRS

    India - CRS

    ▍ Skema Registrasi Wajib (CRS) Menteri Elektronika & Teknologi Informasi ngeculake Barang-Barang Elektronik & Teknologi Informasi kanggo Pesenan Registrasi Wajib I-Notifikasi tanggal 7 September 2012, lan mulai berlaku tanggal 3 Oktober, 2013. Persyaratan Barang Teknologi Elektronik & Informasi kanggo Registrasi Wajib, sing biasane diarani sertifikasi BIS, sejatine diarani registrasi / sertifikasi CRS. Kabeh produk elektronik ing r wajib ...