-IECEE- CB

Telusuri miturut: Kabeh
  • IECEE- CB

    IECEE- CB

    ▍Sertifikasi Sertifikasi CB? IECEE CB minangka sistem internasional asli sing pertama kanggo saling ngakoni laporan uji keamanan peralatan listrik. NCB (Badan Sertifikasi Nasional) nggayuh kesepakatan multilateral, sing ngidini pabrikan entuk sertifikasi nasional saka negara anggota liyane miturut skema CB kanthi dhasar transfer salah sawijining sertifikat NCB. Sertifikat CB minangka dokumen skema CB resmi sing diterbitake dening NCB resmi, yaiku kanggo ngandhani NCB liyane manawa ...